BIKEFITTING

Bikefit

De juiste hoogte van het frame, gecombineerd met juiste zadel- en stuurhoogte en positie, zorgt voor de juiste zithouding. Iedereen is anders en daarom meten wij indien nodig iedereen op met behulp van dit BIKEFITTING.COM meetsysteem. Zo wordt uw fiets exact afgesteld op uw lengte, fietshouding en ook persoonlijke voorkeur.

Zo hangt de framemaat ook sterk af van uw doelen en wensen. Bent u beginnend fietser dan is comfort belangrijk en dat gaat bijvoorbeeld samen met een hogere voorbouw (Endurance). Wanneer u geoefend fietser bent zult u dieper willen zitten (Aero-houding) en dus een compacter frame kiezen.

Voor al onze Race en MTB modellen die we verkopen hebben we maattabellen zodat we nauwkeurig de juiste keuze voor u kunnen bepalen.

En bovendien kunt u op het model waar u interesse in heeft ook een proefrit maken.

Zadels voor Race, MTB en Trekking meten wij met de meetsystemen van Selle Italia ID-Match en SQ-Lab. Zo heeft u altijd het juiste zadel!

 

 

GRATIS bij fietsen boven de €2000,00!!

** Voorwaarden gratis bikefit; fietsen die zijn afgeprijsd vallen hier buiten. Ook kan er geen fiets meer ingeruild worden **

MINNAAR WIELERSPORT BIKEFITTING

powered by bikefitting.com